No announcement available or all announcement expired.

Groot- en kleinhandel in kunststof

 
Al bijna zestig jaar produceert en verkoopt Plexy Reine, nu New Plexy Concept, de beste plastic enkunststofproducten. Met de allernieuwste(snij)technieken verwerken wij in ons Brusselse familiebedrijf platen tot alle mogelijke vormen. Wijbuigen, zagen, plooien, lasersnijden en lijmen tot we het gewenste resultaat bereiken. Snelle levering gegarandeerd! Onze klanten? Zowel winkeliers, bedrijven als particulieren.

Assortiment

 
Het Plexy Reine-New Plexy Concept-aanbod is heel uitgebreid. Een greep uit ons assortiment: displays, meubelen, uithangborden, buizen, etalageartikelen,alveolaire platen, snoeplaarzen enbeschermingsmateriaal voor toonbanken ofzonnebanken. Wij leveren onze producten in o.a. acrylaat (plexiglas of perspex), pvc en/of polycarbonaat.

Uniek product of reeks

 

Wilt u een specifiek kunststofproduct? Wij werken uw voorstel, hoe complex ook, tot op de millimeter uit. Op zoek naar een grote of kleine reeks? Ook dat is perfect mogelijk.

Offerte nodig? Geef Plexy Reine een seintje!

Contact
+32 (0)2 201 06 10
Avenue de la Reine 131, 1030 Schaarbeek
n° VAT 0893061281
Email
info@plexyreine.be

Plexy Reine / New Plexy Concept
ontdekken Plexi Reine in Schaerbeek

 
 

Over PlexyReine / New Plexy Concept

 

 Plexy-Reine / New Plexy Concept te Brussel is gespecialiseerd in de fabricatie en productie van plastic enkunststofartikelen op maat in alle vormen, plakken, buizen en bladeren. Van lasersnijden tot CNC bewerken, verlijmen, verzagen, plooien, buigen ... wij doen het allemaal voor u!

 Als groothandel en kleinhandel in kunststofartikelen, kan u bij ons terecht voor zowel stukwerk als voor grote en kleine reeksen.

Wij denken met u mee en zetten uw idee om tot uitvoering! Ook werken wij volgens uw plan.

De mogelijkheden met kunststof, plexiglas en polycarbonaat zijn enorm. Zo maken wij displays,etalageartikelen, snoeplaarzen, thermovormen, toonbank bescherming op maat (voor bakkerijen, beenhouwerijen en zonnebanken), meubelen enz.

Contacteer ons voor een bestek op maat! Wij garanderen een snelle levering!

 
 

Neem gerust contact op PlexyReine. Gratis offerte!

Fields marked with * are required

Neem contact met ons

PLEXY REINE / NEW PLEXY CONCEPT

AVENUE DE LA REINE 131
1030 Schaerbeek

Tel. : +32 (0)2 201 06 10
Fax : +32 (0)2 201 16 57
info@plexyreine.be

 Open nu!

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten